Позволете на пролетта да влезе в сърцето ви с маникюр с флорална тематика.

Не напразно цветята са синоним на топлия сезон. Когато цъфтят в красиви цветове, най-накрая разбираме: пролет е! Елегантният маникюр с флорална тематика предизвиква подобни чувства в нас. Той не само зарежда с позитивизъм, но и помага да подчертаем женствеността и крехкостта си.

Когато избират дизайн, маникюристите се ръководят от любимите ви цветя - лалета, божури, макове, полски маргаритки или незабравки. Палитрата от лакове приветства класически пролетни нюанси: розово, лавандула, жълто и зелено.

Най-простият и минималистичен вариант е да комбинирате флорални мотиви с нюд основа. Можете обаче да опитате по-смели комбинации: например комбинация от френски, омбре, хром, аура ефект, кристали или перли.

В какво още се крие красотата на пролетния маникюр с цветя? На практика, повечето дами могат да се справят дори вкъщи. За да нарисувате флорални шарки върху ноктите си, имате нужда само от специален инструмент за пунктиране и удобна тънка четка за листенцата и стъблата.

Заразихме ли ви вече с цветно настроение? Тогава разгледайте 5-те страхотни идеи за пролетен маникюр-букет в галерията ни и изберете своя още сега: