Изненадващо или не, след по-малко от година брак, бившият национал Благой Георгиев и неговата любима Полина Спасова окончателно са пред развод. Това стана ясно от Инстаграм профила на новата му законна полвинка, която призна, че вече не е заедно с Джизъса малко, след като е влязъл в предаването "Сървайвър".

Интересен факт е, че ще преди двамата да кажат заветното "Да", залозите за продължителността на тяхната любов бяха започнали. И ето, че днес тяхната любов е към своя край. Самата Полина отговори на няколко въпроса на почитателите си и се закле, че казва истината, а решението е взела сама, без много, много да се допитва до Благой. "Това е крайното ми и окончателно решение!"

"Аз не съм с Благой, малко след влизането му в Сървайвър! Така че на мен не ми тежи, просто хората не го знаят", написа Поли.

Припомняме, че след раздялата със Златка Райкова, която е и майка на последното му дете Благой, футболистът веднага плени сърцето на 20 години по-младата от него Полина. Двамата вдигнаха пищна сватба във Велинград само няколко месеца по-късно.