Парис Хилтън отвърна на злобните коментари по повод размера на главата на сина й

Милионерската наследница Парис Хилтън не остана безразлична към злобните коментари за главата на детето си.

42-годишната бизнесдама, която преди 9 месеца стана майка за първи път с помощта на сурогатна майка, отговори на всички, които коментират размера на главата на сина й Финикс. Докато някои се подиграваха на момченцето заради външния му вид, други й писаха коментари, че трябва да го заведе на лекар за изследвания и че може да има хидроцефалия. 

В коментарите към видео в TikTok за сина си Хилтън обаче написа:

"Има толкова много болни хора на този свят. Моят ангел е напълно здрав. И да, разбира се, че отидохме на лекар, той просто има голям мозък." По-късно тя сподели публикация за сина си в Instagram.

"Когато живееш в светлините на прожекторите, коментарите са неизбежни, но да насочваш злобата си към сина ми или някой друг от семейството ми е неприемливо. Сърцето ме боли повече, отколкото мога да ви опиша с думи... Работих усилено, за да създам среда, в която има само любов, уважение и приемане, така че очаквам същото в замяна. Ако не споделя снимки на детето, хората смятат, че не съм добра майка, а ако го направя, има хора, които са жестоки и пълни с омраза. Аз съм горда работеща майка и бебето ми е напълно здраво, очарователно и ангелско.“

Мечтая да бъда майка откакто се помня. Финикс е моят свят и най-голямата благословия в живота ми. Всеки ден той ми напомня кое е истински важното в него. Трудно ми е да повярвам, че има хора на този свят, които могат да се изкажат по този начин. Надявам се, че хората могат да се отнасят един към друг с повече доброта и съпричастност", написа тя.

Преди няколко дни Парис сподели снимки от първото съвместно пътуване със сина си и скоро коментарите започнаха да се редят.

Припомняме ви, че Парис е омъжена за Картър Реом от ноември 2021 г., а Финикс е единственото им дете, което се роди през януари тази година.

Преди това двойката се е опитвала да има бебе без помощта на сурогатна майка и е имала неуспешни опити за инвитро оплождане.