Едно от най-удовлетворяващите чувства на света е, когато видиш, че две неща си пасват идеално. Това напълно задоволява стремежа, който много от нас имат за ред, симетрия и спретнатост. И „Perfect Fit” e идеалното място, на което да задоволим този стремеж.


Групата е дом на множество снимки, които показват перфектни съчетания по възможно най-привлекателния и естетичен начин. Това е огромна онлайн група, в която живеят близо 1,2 милиона души, който ежедневно публикуват снимки на неща, които си пасват по най-добрия възможен начин.


Първоначално вдъхновен от блога в Tumblr „Нещата, които се вписват перфектно в нещата“ през 2013 г., Perfectfit е създал през годините своя уникална ниша в интернет. Насладете се на някои от най -добрите им снимки в галерията ни, а по-долу ще откриете и интервю със създателя на групата, който отговаря на няколко въпроса, свързани с перфектните съчетания:

1. Защо според вас групата е толкова популярна?
Много хора харесват групата заради това, което аз самия видях в нея: изключителен ред в на пръв поглед случайни и несвързани обекти. Забавно е да се види подобна връзка между обекти, които нямат причина да си пасват, освен по случайност. Групата се превърна от нещо, което започна като егоистично желание (да се види повече от този тип съдържание) до много повече. Сега над един милион души се абонираха и бройката им се увеличава всеки ден.

2. Трудно ли се управлява толкова голяма група?
Модерирането на самата общност не е твърде трудно. Това е така, защото имам страхотен екип, който ми помага. Имам някои наистина невероятни модератори, които вършат много добра работа. Освен това, моята философия е да оставя потребителите сами да избират какво да виждат. Ако се опитвате да влияете положително върху това, което можете да промените, и в същото време оставяте малко пространство на обстоятелствата, със сигурност ще се получат красиви неща, които ще докоснат много хора.

3. Как да приемем странностите на живота?
Когато се стремим да станем по -толерантни към несигурността в живота, първата стъпка, която трябва да предприемем, е да приемем, че несигурността е част от човешкия живот. Като вид, ние обичаме контрола и предвидимите модели и имаме силен отговор на несигурността като потенциална заплаха, тъй като това е, което ни поддържа живи, докато се развиваме. Когато става въпрос за по -култивирано справяне с несигурността, има редица неща, които можем да практикуваме. Първото е да станем състрадателни към себе си и да изразяваме здравословно емоциите си. Независимо дали ги записваме, говорим за тях или се успокояваме изразяването на чувствата и добротата към себе си помага да се намали въздействието на несигурността, докато потискането на емоциите и чувствата ни, или борбата срещу тях, може да накара несигурността да бъде още по-интензивна.
Можем да практикуваме приемането, че има неща, които не можем да контролираме, докато се стремим да поемем отговорност върху нещата, които можем. Това ни кара да се чувстваме по -сигурни и да не губим енергия, опитвайки се да контролираме неща, които са извън възможностите ни за това, а също така ни помага да спрем да мислим за минали предизвикателства и бъдещи притеснения. Можем също така да практикуваме да бъдем тук и сега, тъй като винаги можем да контролираме повече променливи в момента.