Социалните мрежи често са източник на злобни коментари, които засягат самочувствието на човека, към когото са отправени.

Алисиа Маккаруел изпада в подобна ситуация, ставайки обект на осъждане относно външния си вид, след като публикува видео със съпруга си. Идеята на клипа е "преди и след", в който двамата с мъжа й се готвят за сватбеното си тържество. Видеото привлече голямо внимание именно заради несъразмерността на телата им. 

Мнозина коментират, че не разбират как жена като нея е успяла да си хване толкова красив и секси съпруг, след като не е така привлекателна и готина, колкото останалите жени. Някои дори коментират, че Скот е с нея "заради парите", други пишат, че "любовта е сляпа", а трети дори се осмелиха да нарекат връзката им "фалшива".

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alicia Mccarvell (@aliciamccarvell)

 

Алисиа не остана длъжна на всички зложелатели и записа видео отговор, в който обобщи и даде на всички да разберат, че Скот я обича такава, каквато е и че цени нейната лоялност, чувство за хумор и любов и не се интересува дали тялото й отговаря на стандартите за красота, наложени от обществото, или пък не.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alicia Mccarvell (@aliciamccarvell)