Въпреки че спазват традициите на държавата си, турските актриси все пак решават да заложат на западната мода за сватбените си рокли.

Не е тайна, че страните от Ориента винаги са се отличавали със спазване на традициите. Ето защо, когато говорим за турски сватби, най-вероятно бихте си представили сватбени рокли, изтъкани от скъпи материи, пищни тържества и много злато. Тази типична обстановка е присъща за Турция още от древни времена.

Преди векове младите момичета са се обличали скромно в ежедневието си и определено не са носили цветни дрехи, украсени с пайети и бродерии. Точно поради тази причина сватбената рокля се е превърнала в първата специална, елегантна дреха, която те са обличали в живота си. А като добавим към визията им прическа с воал и други аксесоари, те са се превръщали в истински принцеси от приказките.

И макар че тези традиции съществуват и до днес, съвременните турски красавици все повече и повече предпочитат да залагат на модните тенденции от Запада за сватбените си рокли. В нашата галерия сме ви подготвили сватбени снимки на съвременните турски актриси. Вижте с какви рокли са били облечени на този специален ден в живота си!