Едно от най-чудесните неща в живота, което често забравяме е, че всяка от нас носи детето в себе си, то не си тръгва от определена възраст нататък, просто стои и чака момента, в който ще го повикаме отново. Ще си спомним невинните години, в които сме гледали с отворени очи и обятия на света, който ни заобикаля.

Спомняте ли си времето, в което тичахте безгрижно навън, играехте на криеница и творяхте с пастели в ръка, а белият лист хартия беше едно чудесно предизвикателство за въображението ви?

Предизвикваме ви тази пролет да събудите детето в себе си, а вашето платно да бъдат ноктите ви. Пастелните тонове чудесно съответстват на усещането за детската непринуденост, като едновременно с това кореспондират и със световните тенденции. Припомняме ви, че тази година цветовете на годината са два – бебешко розово и синьо. Използвайте тяхната мекота, за да внесете баланс в ежедневието си. 

Новата колекция на SNB Professional носи името “ПАСТЕЛИ” и ще ви пренесе в света на невинността и детското безгрижие. По традиция на марката, лаковете отново носят български имена.

Запознайте се с Ваня, Соня, Люба, Петя, Ася и Мая в нашата Галерия!