Миналата година една майка от Дания се превърна в хит в социалните мрежи, след като сподели снимки на огромното си бременно коремче, ден преди да влезе в болница за цезарово сечение. Коремчето ѝ привлече вниманието на хората, тъй като изглежда то растеше напред, вместо нагоре и надолу.

Коремчетата на бъдещите мами могат да имат най-различни форми и размери, но това на Мишелла Майер-Морси е толкова „уникално“, че остави хората без думи! Е, гордата майка наскоро посрещна тризнаците Чарлз, Теодор и Габриел в семейството си, след като се подложи на цезарово сечение. Датчанката, която има и две други деца, се превърна в сензация, след като сподели пътуването си през бременността в Instagram със своите 260 000 последователи.

През януари тази година Мишелла качи видео от деня преди цезаровото си сечение, което я показва как стои по бельо и халат, гордо галейки бременното си коремче. Тя озаглави поста си така: „Денят преди деня. Утре сутрин ще бъдем седемчленно семейство.“ Бъдещата майка превърна профила си в Инстаграм в своеобразен дневник на бременността си, а нейните последователи не спираха да се изумяват от формата и размера на коремчето ѝ, в което тя носеше три бебета.

Преди появата на бебетата майката призна, че е „уплашена“ и се чувства „съкрушена“ от предстоящото раждането на три деца – защото това би означавало да има пет деца на възраст между нула и три години. Въпреки това, след "най-дивите 36 часа", тризнаците се появяват благополучно на бял свят и по нейни думи всичко си е заслужавало, като Мишелла добави, че сърцето ѝ "е избухнало от щастие и любов".

Нейното видео от родилното беше гледано и хиляди пъти - и споделено в TikTok от друг потребител, където привлече огромно внимание. Мнозина се впечатлиха от майката и я поздравиха за смелостта да стане майка отново. Размерът на коремчето ѝ пък събуди истинско възхищение. „О, каква жена“, възкликна един потребител в коментарите. Друг написа: „Нямам думи! Ти, скъпа моя, си СУПЕР ГЕРОЙ!“ Докато трети коментира: „Нямам думи... но РЕСПЕКТ“.

В момента Мишелла не спира да споделя с последователите си щастливите моменти от ежедневието на едно наистина голямо и щастливо семейство.