Годината е 2005, Шапел Борби е в затвора, ”Вълчият залив” ни плашеше истински, а оптимистичната песен със супер заразителен припев "Love Generation" звучеше навсякъде.

Именно тя беше най-големия хит през 2005 г. и изглеждаше, че ще остане завинаги в нашите класации, преди да се присъедини към последователните я сингли "World, hold on (Children of the sky)" и “Rock this party (Everybody Dance Now)", за да отбележи истинския бум на Боб Синклер в началото на века.

В допълнение към "дълголетието" си, тези песни имаха и още нещо общо – русото къдраво момче, което в зависимост от песента изследваше САЩ с колело, сражаваше се на края на света в Космоса и направи страхотен купон, а във всички видеа печелеше момичето, което харесва. За всеки на неговата възраст той беше най-готиното момче по телевизията. Момичетата го желаеха, момчетата искаха да са като него и да, той наистина беше икона на тази епоха!

Името на малкото момче е Дейвид Билдуан, но днес е познат с пълното си име Чарлс Дейвид Билдуан. О, и да, сега е гореща канадска хокейна звезда! 24-годишният младеж от Дръмондвил в Квебек има френско-канадски корени и играе за Drummondville Voltigeurs. Предполагаме, че е доста добър в хокея на лед, тъй като е печелил "Marcel Robert Trophy". Изглежда се е отказал да бъде актьор и сега е хокеист. Активен е в Туитър и в Инстаграм и понякога споделя снимки на супер сладкото си куче (може да видиш снимката с него в галерията ни).

Там може да видиш още снимки на звездата от видеоклиповете на Боб от преди повече от 10 години, а ние сме щастливи за успеха му. И да, наистина е пораснал. И е много, много секси!