Фенове на "Игри на волята" скочиха срещу победата на Красимир Дунев преди дни, като я опредилиха като поредната нагласена от продукцията.

"Подарена победа с подсказан пъзел на тате! Срам! И ооо чудо след радостта и герданите подредени - смешна работа", негодуват в социалните мрежи зрители. Припомняме ви, че в дуел с Крум, Дунев имаше огромна преднина, а впоследствие бе настигнат и задминат от другия играч. Олимпийският вицешампион и президент на българската федерация по гимнастика някак си успя да се докопа до пъзела, но толкова бързо го нареди, че за зрителите остана съмнението, че му е на готово поднесен.

"Пак нагласена победа за г-н Стакатко! За нареждането на пъзела - да не говорим. До сега съотборниците му го дундуркаха, сега и продуцентите работят за честта на олимпиеца... Нагласени ситуации за Дунев, лежи на лаврите си, но е нелепо поведението му!", категорични са коментиращи в интернет пространството. Други констатират, че Дунев се е криел половин сезон зад гърба на Мастагарков и другата половина зад гърба на Момчил - "страхотен пример за младите". "Това е най-долният играч, добре че има един наивник, който го бута напред", отбелязват още фенове на екстремното риалити.

По повод това, че любимеца на Дунев, който е първият гимнастик в света с 6 последователни прелитания на висилка​ ​се заканва постоянно на Мартин Николов-Елвиса, че ще му отмъщава, зрителите констатират следното: "Момчил победи и Момчил отмъсти!" Те визират факта, че младото момче успя да изпрати Марто в конкурентния лагер, където зъб му имат както Мастагарков, така и Виолета - майката на Денислава, с която обаче покерджията се сдуши доста сериозно.