Една от най-обичаните австралийски драми "Дъщерите на Маклауд" ни дърпаше за сърцето, докато проследявахме живота в семейното ранчо. Сериалът продължи цели осем сезона от 2001 до 2009 г.

Премиерата на сериала беше преди повече от 20 години на 8 август 2001 г. На скоро две от звездите обявиха сътрудничеството си за нов филмов проект.
В процес на работа е и игрален филм за "Дъщерите на Маклауд" от създателката на телевизионното шоу, Пози Греъм-Еванс. Ето какво разкрива тя относно проекта:

"ИСТОРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА. Да - тя наистина продължава. И аз ви съобщавам първа. Разработваме пълнометражен филм, който се нарича "Семейство Маклаудс от Дровърс Рън. Неговата история започнах да пиша само преди няколко месеца."

Писателката продължава още: "Получили сме подкрепа от "Екран Тасмания" и правителството на Тасмания за написването на първия етап от филма. Това е голям вот на доверие към нас."

"И обещавам, че докато развиваме историята с много талантливата сценаристка Ема Йенсен ("Мери Шели" и предстоящата премиера "Аз съм жена" - историята на Хелън Реди), ще ви държа в течение за всяка крачка. Ние сме само в началото, но вървим устремено напред. Не обещавам нищо, но имам толкова добро предчувствие за това. Надявам се да съм права", пише тя под публикацията.

Вижте в нашата галерия къде се намират звездите от обичания сериал днес.