През ноември у нас предстои зрелищната продукция LORD OF THE RINGS IN CONCERT в Арена Армеец и няма как да пропуснем да се разходим из съдбите на актьорите, изиграли едни от най-значимите роли в любимата ни фентъзи трилогия

Всички си спомняме как се редяхме на опашки за билети при премиерата на филмите от епичната трилогия „Властелинът на пръстените“. От финала ѝ до днес изминаха 16 години, в които си представяхме как преживяваме сполуките и несгодите рамо до рамо със Задругата на пръстена. А как изглеждат героите днес?

 На 16-и ноември, по-въздействащо от всякога, за последен път на огромен екран и с музика на живо, заедно ще си припомним „Завръщането на краля“ в Арена Армеец. Внушителният саундтрак ще е изпълнен от над 250 души хор и оркестър, които ще ни пренесат отново в приключенията в Средната земя. Не пропускайте да изживеете магията на музиката, дело на знаменития филмов композитор Хауърд Шор. Билетите за големия финал на LORD OF THE RINGS: THE RETURN OF THE KING IN CONCERT на 16 ноември в Арена Армеец са в продажба в мрежата на Eventim.bg.