Различните хора имат различни причини да започнат да ходят на фитнес или да преминат към по-здравословен начин на живот. Някои хора искат да живеят по-дълго и по-щастливо с любимите си хора, докато други искат да трансформират напълно телата си, за да се чувстват по-добре и да подобрят самочувствието си. Какъвто и да е случаят, техните снимки, показващи напредъка им са доста мотивиращи, тъй като показват, че не е толкова трудно, колкото много хора си мислят.

Тъй като затлъстяването е сериозен проблем, много хора се подлагат на диети и строги хранителни режими. Така, те не само се справят с излишните килограми, но и сякаш напълно се трансформират като в същото време мотивират други да поемат по този път.

Намаляването и промяната на теглото невинаги са свързани със статистика. Здравословното намаляване на теглото не трябва да означава игнориране на хранителните ви нужди и гладуване само за да наблюдавате как кантарът показва по-ниски стойности. Всъщност, ако включите тренировки в рутината си, може да качите мускулна маса.

Ако и вие искате да отслабнете, не забравяйте да го правите здравословно. Винаги се консултирайте с Вашия лекар или диетолог, за да сте сигурни, че диетата или фитнес рутината, която започвате, са добри за вашия метаболизъм и тяло! Вижте в галерията ни епичнатата трансформация на 15 души и ако сте отлагали своята собствена промяна, защо не започнете днес?