Гостите на хотел "Конрад Рагали" скоро ще имат възможност да спят при рибите, но в това няма нищо зловещо. Луксозният курорт открива първата подводна вила в света! Тя има два етажа, като долният се намира на пет метра под повърхността. Разполага със спалня, всекидневна и баня и, разбира се, стъклeна стена, така че гостите да гледат колоритния местен морски живот.

Изграждането на апартамента, наречен Мурака, е струвало 15 милиона долара и дава възможност на гостите да видят Индийския океан. Резиденцията е построена от базираната в Нова Зеландия фирма, която специализира в аквариумните технологии. Подводният апартамент е свързан с палуба чрез вита стълба.

Горният етаж също има допълнителна спалня и баня с кралски размер с гледаща към океана вана, откъдето се вижда безкрайния хоризонт. Подводният апартамент Мурака ще бъде отворен в края на 2018 година и може да даде подслон на до девет души.

Ахмед Салем, главен дизайнер на резиденцията, казва:

„Вдъхновени сме да предоставим иновативно преживяване на посетителите от цял свят. Първата в света подводна резиденция кара гостите да видят Малдивите от съвсем нова гледна точка - под повърхността на водата.“

Разбрете повече и се насладете на тази впечатляваща подводна вила в галерията ни.

А ако събудихме духа ви за приключения, побързайте да се възползвате от най-добрите оферти за екзотични пътешествия тук!