През декември ви разказахме историята на първите седемзнаци в света, които тогава отпразнуваха 18-тия си рожден ден, ето че дойде време и за техния абитуриентски бал. 

Зрелостниците се казват Кени, Келси, Натали, Брандън, Алексис, Нейтън и Джоуел. Те вече са готови да поемат по свой собствен път, след като завършиха гимназия. 

Седемзнаците са преживели доста, докато се стигне до там да приемат дипломите си от училището си в Айова. Те се родили 9 седмици по-рано от предвиденото, през ноември 1997 г. и тежали между 1 кг и 1,8 кг. Лекарите силно се надявали всички бебчета да оцелеят, въпреки условията при които са се появили на бял свят. Чудото се случило и всички 7 успели да се преборят за живота си. 

Майката на седемзнаците Боби е родена с неправилно функционираща хипофиза и организмът й не произвеждал достатъчно хормони, за да стимулира овулация. Така семейството било принудено да прибегне към инвитро и само с една инжекция жената забременяла със своите 7 деца.

След раждането им семейството получило щедри дарения, сред които къща, ван, храна за една година и памперси за две. Сред даренията са и стипендии за университета Hannibal-LaGrange в Мисури. Някои от седемзнаците ще се възползват от тях 18 години по-късно, други са избрали да се запишат в армията, а няколко от тях са преценили, че няма да учат в университет и ще започнат директно да работят.