Джулиана Гани отново не успява да случи на мъж или поне на верен такъв. И то за трети път!

Ето, че нова драма е разтресла на пръв поглед семейната й идилия с полицаят Теодор. Нахаканата пловдивчанка е хванала в изневяра любимия си и то не със случайна жена, а една от приближените й. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Viktoria Todorova (@t.o.p.k.o.t)

 

Предишната връзка на Гани с фитнес инструктора Илиян се разпадна заради кръшкане от негова страна. След като Джулката публично разкри причината за раздялата с бащата на първото й дете, той взе, че я атакува с компромати под формата на записи и клипчета, които тайно снимал в периода, докато били заедно.

Този път жената, застанала между бившата носителка на титлата „Мис Силикон“ и настоящия й мъж е популярно лице от музикалните среди, пише "Галерия". Тя е хип-хоп изпълнителката Виктория Тодорова, позната повече с прякора си Котенцето. Амбициозната дама, която може да се похвали с повече татуировки по тялото, отколкото с хитове, се е позабавлявала подобаващо с мъжа на Гани, а клюката, че са били интимни, бързо стигнала до ушите на бившата брадърка.

Разбрала за предателството, тя изпаднала в неистова истерия и буквално била на прага да изхвърли от дома си палавото полицайче. Единственото, което я възпряло да го орезили публично, е това какво ще кажат хората ако се даде гласност и на тази изневяра. Все пак и предишният й възлюбен Илиян я постави в същата ситуация, но тогава тя оповести публично предателството му, след което не му даде втори шанс да продължат да бъдат семейство. Затова пък на полицая от Велико Търново му се усмихна късмета и в момента влюбените се опитват да заздравят пукнатините във връзката си плод на която е и вторият наследник на Джулката - Кай. 

От обкръжението й обаче не се учудват, че пазителя на реда се е увъртял в рапърката Котенцето. Тя може да се каже, че е клонинг на блондинката. Освен, че двете са татуирани по цялото тяло, силиконовите добавки и при двете не са малко, освен това имат общи черти в лицето.