Семейни срещи, вълнения, сълзи, усмивки, прегръдки и... запознаване на близките с „принца“. Така стартира прпедпоследният епизод на „Ергенът“ , в чийто край Алек Младенов изхвърли поредната мераклийка за големия финал.

Както видяхме, това беше Йоана Младенова, която не успя да проумее какво се случва. Поне в началото. Алек така убедително й бе завъртял главата и внушил, че е влюбен в нея, че Йо мигаше на парцали и едва не припадна.

„Не знам какво да мисля. Не знам какво да кажа. Разочарована съм. Чувствам се зле, чувствам се предадена. Не вярвах, че отношенията ни с Алек ще приключат така, не и след чувствата, които той ме убеди, че изпитва към мен. Дали е лъгал?! Вероятно... Не знам какво да мисля вече за него и що за човек се оказа“, унищожи го с думите си тя.

Но утре Алек ще хвърли последната и адска бомба, при това на самия финал. Вместо да се срещнат с него, всяка поотделно, както ставаше във всички сезони досега, двете финалистки Магдалена Томова и Надежда Вишева ще вървят по пътеката, докато... не се сблъскат челно не с Алек, а една с друга, добавят от Crimesbg.com.

Докато и двете са ошашавени и се чудят какво се случва и защо са ги събрали, Алек Младенов ще държи пръстена в ръката си. Ще го погледа, ще го погледа, пък ще се изниже като пръдн* из гащи и ще си тръгне. С послание към двете, де... Чудничко, няма що!