Още едно чакано звездно бебче се появи на бял свят! 42-годишната звезда от Pitch Perfect обяви в Инстаграм профила си, че вече е мама. Бебето е родено с помощта на сурогатна майка.

„Горда да обявя раждането на първото ми дете, Ройс Лилиан, родено миналата седмица чрез сурогатна майка...“, се казва в прочувствения пост на Уилсън.„Дори не мога да опиша любовта, която изпитвам към нея, тя е истинско толкова красиво чудо! До края на живота си ще съм благодарна на всички, които участваха (знаете кой сте) в това, което планувам от години… Но особено много искам да благодаря на сурогатната майка, който я износи и роди с огромна благодат и грижа. Благодаря ти, че ми помогна да създам собствено семейство, това е най-невероятният подарък. НАЙ-ДОБРИЯТ подарък! Готова съм да дам на малката Ройси цялата си любов, която бих могла. Уча се бързо… Изпращам цялото си уважение към всички майки! Горда съм, че вече съм във вашия отбор!“

Припомняме ви, че Уилсън за първи път обяви връзката си с модния дизайнер Рамона Агрума на 9 юни, отново с пост в Инстаграм.

Пожелаваме на малката бонбонка здраве и щастливо детство!