Очарователната и вечно усмихната актриса Рейчъл Макадамс засне фотосесия за списание "Bustle", за което обаче, имаше специална молба - а именно снимките да показват истинското й лице, да бъдат леко обработени, за да я покажат такава, каквато всъщност е.

"Да, на тази снимка съм по бельо, имам коремче и две прекрасни деца. Това е моето тяло. Добре е да изглеждате по най-добрия начин и да работите върху здравето си, но за всеки това е различно", казва Макадамс.

Въпреки че спечели похвали за смелостта си, Рейчъл получи и много негативни коментари след фотосесията.

"Ужасно е, космите под мишниците никога не изглеждат добре", "Смешно е тези жени, които показват космите си под мишниците, да епилират всяка друга част от тялото си" и "Претенциозни и непривлекателни. Кого заблуждава, че е естествена, когато носи толкова много грим? Сложи си червено червило, очна линия и сенки за очи – и дори си направи вежди..." - са само малка част от коментарите.

Ние смятаме, че въпреки космите, коремчето и бръчките по лицето си Рейчъл е все така обаятелна и я аплодираме. А вие? Вижте цялата фотосесия в галерията ни: