Свикнали сме в рекламите на бански да има златисти пясъци, лазурно море и перфектни жени, чиито силуети и тела са позагладени и пооформени с Фотошоп.

Е, днес ви представяме една малко по-различна реклама. В нея златистите пясъци, лазурното море и красивите бански са на лице, но Фотошопът напълно липсва.

Дизайнерката на банските костюми е Карина Ирби. Тя казва, че е искала рекламата да се доближава максимално близо до реалността, затова телата и лицата на момичетата изобщо не са пипнати.

Тя казва, че е необходимо да осъзнаем, че много от изображенията в медиите са коригирани и изменени, подменяйки реалността. Колкото по-рано приемем, че реалността е малко по-различна, толкова по-щастливи ще бъдем.

„Искаме жените с гордост и усмивка да покажат това, което имат, просто да бъдат себе си, без да се сравняват. Защото, колкото и сладникаво да звучи, в крайна сметка увереността е най-красивото нещо, което може да облече една жена“, допълва тя. Самата Карина Ирби се е присъединила към моделите и можете да я видите на няколко снимки.

„Всички ние имаме различи форми, различи размери, имаме дълга коса, имаме къса коса, имаме тъмна кожа, имаме светла кожа, но всички ние сме красиви и горди и сме заедно като един отбор... което си е доста впечатляващо“, казва тя.

Вижте снимките от рекламата в нашата галерия.