Знаменитостите обичат да си правят всякакви шеги - някои започват още от деца! Каним ви да познаете звездата по архивна снимка, направена в полицейското управление.

Днес тази знаменитост е на много уважавана възраст, въпреки че все още е млада по сърце! Тя например предпочита компанията на по-млади момчета и дори е имала връзка с почти 40 години по-млад мъж!

А какво направила звездата, когато била тийнейджъркака? Оказва се, че обичала да си прави шеги, без да мисли за последствията! Е, как да си обясним факта, че на 13 години попаднала в полицията за незаконно шофиране!

Между другото, самата тя не си спомня много това, но майка ѝ дори запазила снимка от полицейския участък, а преди няколко години разказала за този инцидент в едно от телевизионните предавания в САЩ. Нейната известна дъщеря била много изненадана от приключенията си!

Е, някаква идея коя звезда може да е това? Ето още няколко подсказки:

Няма да ви съветваме да се вглеждате по-отблизо - сега тя почти не прилича на детето на снимката. В крайна сметка ѝ се приписват поне 50 операции! Самата тя обаче е потвърдила само пет. Въпреки това, те също са я променили забележимо и не изглежда на възрастта, на която е. Не можем да спрем да се учудваме на стройната ѝ фигура. Звездата уверява, че тази благословия не е паднала от небето - тя води активен начин на живот, ходи на фитнес пет пъти седмично и ограничава храненето си. И не много отдавна започва да се интересува от сърф! И така, изглежда, че основната тайна на красотата ѝ не е само в редовните упражнения и броенето на калории, но и във веселото отношение, заедно с желанието да открива нови неща.

Едно е ясно – останала си е бунтарка. Нека днес предизвика не полицията, а възрастта и законите на природата!

Проверете в галерията коя е тя и дали сте познали: