Когато Кейли Карлинг се събудила на 19 октомври, нямала никаква представа, че това ще бъде денят, в който тя и съпругът ѝ официално ще осиновят четири деца за по-малко от 24 часа. Щастливата дама разказа вълнуващата история в социалните мрежи. Кейли и съпругът ѝ са били приемни родители на две от момиченцата повече от година, а другите две (близначетата) са осиновили директно, но и четирите осиновявания станали факти в този магичен ден през октомври.

„Пътят ни не беше никак лесен – здравословни проблеми, безплодие, провалени осиновявания, смърт. Разбити сърца. И още разбити сърца. Неща, които са толкова откачени, че никой не би могъл да ги измисли. Изглеждаше сякаш никога няма да приключи. Искаме да дадем надежда на онези в подобна ситуация да бъдат постоянни, да се борят. Когато искате да се предадете – недейте. Всичко ще си заслужава накрая...“.

Мечтите на Кейли и съпруга й се сбъднали (четири пъти), но достигането до тях не било никак лесно. Тя разказва, че страда едновременно от лупус и ревматоиден артрит, което направило зачеването много трудно. „Със съпруга ми решихме да си вземем почивка от „опитите“ и да се съсредоточим върху това да бъдем приемни родители и/или да осиновим, нещо, което беше моя мечта, откакто бях тийнейджърка“, обяснява младата майка.

Осиновяването също не било безпроблемно и след няколко провалени опита, семейството приело две момиченца на приемна грижа. Хейвън, която сега е на 2 и Инди, която е на 14 месеца, се присъединили към семейния дом на Карлинг в Юта, но нищо не ги младите родители за това, което щяло да се случи след това! След откачено стечение на обстоятелствата, в деня, в който Хейвън и Инди отишли в дома им, една дама се свързала с Кейли за осиновяване на още две деца. Майка им раждала в Аризона и пет месеца по-късно, Съни и Уесли (които сега са на 9 месеца), заживели в дома на семейство Карлинг.

„Успяхме да приключим процеса по осиновяването и на четирите момиченца на 19 и 20 октомври“, разказва Кейли. „Това бяха най-страхотните дни в нашия живот! Съдията каза, че никога не е виждала толкова много любов и подкрепа в заседателната зала досега“.

Кейли не се е отказала от мечтите си за голямо семейство и сега тя и съпругът ѝ имат четири красиви дъщерички.