След като поредното момиче бъде изгонено тази вечер на Церемонията на розата, в четвъртък страстите в имението ще се разпалят до краен предел.

В четвъртък вечер (18 април) е време за поредната групова среща в компанията на Алек, на която дамите ще трябва да отговарят на въпроса „сладко или гнусно“ е определено действие от ежедневието на двама влюбени, които живеят заедно.

 

Участничките, чиито отговори съвпадат с тези на Младенов, ще получат право на целувка пред всички останали. А тези, които са на различно мнение от него, ще трябва да внимават, защото „изгарят“ при две разминавания. Последната оцеляла ще получи специална награда – първата роза за предстоящия вечерен коктейл.

 

Зрителите на bTV ще станат свидетели и на спонтанната покана на Алек към едно от момичетата за индивидуално усамотение с повече от страстен завършек.

Разкритието на дамата, че по време на уединението им с Младенов са стигнали до интимност, ще разтърси имението из основи, а каква ще е развръзката, предстои да видим само в ефира на bTV.