През изминалата година хората бяха ограничени - не бяха възможни големи пътувания, събития и събирания поради пандемията. За повечето хора това ограничено ежедневие е станало малко потискащо. Но както показват красивите идилични илюстрации на Паскал Кампион, щастието и лечението на тази депресия се крият точно в тези малки моменти от ежедневието.

Творбите на Паскал по никакъв начин не са фантастични - илюстрациите му се придържат към по-прозаичните и идилични образи - нещо, което повечето от нас лесно могат да разпознаят в собствения си живот. Той е щастливо женен съпруг и баща и естествено черпи вдъхновение от собствения си живот и своите малки специални моменти с децата си и съпругата си. Това показва, че красотата на живота не е нещо грандиозно, а по-скоро съдържа малки чудеса от ежедневния живот.

Не е чудно, че илюстрациите му лесно намират път към сърцата на хората. Толкова много, че той има 770 000 последователи в Инстаграм, дори без да брои феновете си в други платформи на социалните мрежи.

Вижте ги и вие!