Ралица Паскалева от "Игри на волята" пак обяви на всеослучание, че шашмите на участниците продължават, въпреки наказанията наложени от продукцията. Тя призна на съвета, че отново има погазване на правилата, което в този сезон се превърна в масова практика.

Паскалева предупреди, че отново ще има наказани, защото на провинилите се няма да им се размине и всеки учстник ще получи това, което заслужава. Това ще можем да видим в епизода довечера, когато ще разберем кой отново е сгазил лука.

А зрителите вече залагат кой е новия нарушител. Според единия вариант, който се коментира най-вероятно това може да в Рълев, който се е изпуснал пред Виолета, Крум или Мастагарков. Че сабите са в него и нищо чудно да бъде изпратен на елиминация. Но още по-вероятен изглежда това да е Елвиса. Който за да впечатли другите и да се изкара по-голям хитрец от останалите е бил хванат натясно от екипа на шоуто.

А на фона на последните разкрития на Ралица в племето на „Старейшините” ще се разгори истинска война межди Краси Дунев и врага му Мартин. Двамата влизат в остър конфликт като си крещят един на друг. А Марто заби в земята олимпийския медалист с думите: „Ти си досущ като Мастагарков, станал си на 50 г, но нищо мъжко няма в теб, кълна се!”