Всеки се надява да намери съвместим партньор в живота, както и хубава кариера, дом и автомобил. Хората често се стремят романтичният им живот да бъде прекрасен. Намирането на любовта обаче не винаги е лесно. Всъщност, ако преди това сте имали лош опит в романтичните отношения, то не е изненадващо, ако се чувствате притеснени и се страхувате да започнете да излизате отново. За щастие, това ще се промени за вас, ако сте представители на някои определени зодии.

Смята се, че всяка планета символизира връзка или емоция във ведическата астрология. Венера се смята за планета на обожанието, страстта, съперничеството и красотата. Човек, който има Венера на добро място, има късмет във връзките. Освен това тя дава силното желание да обичате и да бъдете обичани. Тя увеличава популярността на човека сред противоположния пол. От друга страна, лошо разположената Венера води до обтегнати междуличностни връзки. Поради неприятни преживявания любовта и романтичните желания постепенно избледняват.

През пролетта на 2023 г. Венера ще бъде особено благоприятна за тези 5 зодии. Вижте в галерията кои са те и дали вашата е сред тях.