Красивата рускиня не обича тежкия грим. Когато трябва да се гримира, тя прибягва до най-минималистичните техники, които отнемат максимум 15 минути от времето й.

Трансформациите в живота на Ирина Шейк са редовна практика. За една календарна година моделът дефилира на десетки модни ревюта, а също така и участва в редица фотосесии. За Шейк работата вече се е превърнала в рутина, а всеки нов работен ангажимент добавя нова визия към нейното портфолио, на което всички се възхищаваме. След дългогодишен професионален опит в модната индустрия, сме виждали Ирина да се появява на подиума както с основни и изчистени, така и с по-екстравагантни визии. Затова не е изненадващо, че в ежедневието си моделът се облича като обикновено момиче, а суитчърите, клиновете и дънките са любимите части от гардероба й.

Същото важи и за грима й. По подиумите и на червения килим можем редовно да видим Ирина с драматична черна очна линия и червени устни, докато в ежедневието си тя се гримира главно с един слой спирала. Наскоро моделът публикува портретна снимка в социалните мрежи, на която ясно се вижда минималистичната й грим визия. В случая тя е създадена от гримьори, но самата Ирина неведнъж е споделяла, че не отделя повече от 10-15 минути за грима си. В тази връзка решихме да анализираме обстойно начина й на гримиране. А вие може да бъдете сигурни, че този грим е идеален за сезон пролет-лято 2024-та. Разгледайте нашата галерия за повече подробности.