След като наскоро ослепителната и талантлива актриса Меган Фокс разкри повече подробности около предизвикателството да подкрепя неотлъчно и независимо от хорското мнение сина си Ноа в нестандартното му решението да бъде момиче и носи рокли, още едно звездно мамче показа на света, че щастието на детето й е приоритет!

Става дума за актрисата Наоми Уотс, която поздрави сина си Самюел Кай, по случай завършването на прогимназията. Дотук нищо необичайно, но всъщност не е съвсем така - 13-годишното момчет дойде на бала с бяла дантелена рокля и пусната права коса!

Честито Кай, написа актрисата под публикацията в своя Инстаграм профил.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts)

 

На снимката се вижда, че цялото семейство е заедно и плътно зад избора на Кай - до него, освен Наоми, е и баща му, актьорът Лийв Шрайбър, както и настоящият и приятел Били Крудъп.  

Синът на звездната актриса ноди рокли и момичешки облекла от години, като това подразни много от феновете на майка му в началото. Но и двамата с баща му го подкрепят в този му избор и дори наскоро момчето се появи на  премиерата на четвъртия сезон на "Stranger Things" с къса розова рокля и сандали.

Припомняме ви, че Лийв Шрайбър и Наоми Уотс бяха заедно 11 години, преди да се разделят през 2016 г. и имат двама сина -  Саша Пит и Самюел Кай.