Имали ли сте моменти, в които докато разглеждате постове и снимки в социалните мрежи, сте се чудели как може да е толкова несправедлив живота с вас? Много е нездравословно за вас самите да се сравнявате с перфектните снимки и хора в Инстаграм например, но е лесно да си спомните, че всичко това всъщност изобщо не е реално. Инфлуенсърите прекарват по средно 40 часа на ден в позиране и правене на снимки, обработването им и хиляди други активности, с които да ангажират вниманието на своите последователи.

Има обаче и такива инфлуенсъри, които показват каква всъщност е реалността зад перфектните снимки, видеа, пози и "перфектен живот като цяло" - какъвто е и един красив модел от Тайланд, на име Виена.

Виена има около 178 хиляди последователи в Инстаграм, които се радват на забавните ѝ снимки "Инстаграм vs Реалност", в които тя демонстрира каква е действителността на обикновения човек, а не моделът; какви са реалните снимки, без обработка със скъпи програми за ефекти и филтри. Точно тази инициатива всъщност ѝ докарва още по-голяма известност и покани за участия в ТВ предавания и даване на интервюта за различни медии.

Резултатът от тези креативни снимки на инфлуенсърката Виена е, че илюзията за "перфектност" експлодира като голям балон, пълен само с въздух и нищо друго. Невинаги всичко е такова, каквото изглежда.