Предстоящата година на Змията е време да изразите себе си в нови области. Мъдрата змия ще награди тези, които са завършили успешно кармичните уроци на 2024 г. Ето защо тези 3 знака трябва да се подготвят за преместване.

Според китайския календар годината на змията ще започне на 29 януари 2025 г. и ще завърши на 16 февруари 2026 г.

Змията не обича да слага всичките си карти на масата наведнъж. Така че не трябва да очаквате драстични промени. По-скоро ще действа незабелязано и систематично. Например, може постоянно да срещате едни и същи предложения от различни хора или сънищата ви ще бъдат фокусирани върху една тема. Бъдете сигурни: така Змията ви подготвя за нови възможности!

Дървената змия се счита за най-меката възможна комбинация от елемент с този знак. Като всички змии, тя е хитра и мъдра, креативна и малко самовлюбена. Знае как да манипулира хората: прави го толкова умело, че понякога самата тя започва да вярва в собствените си лъжи.

Адаптивността е свойството, което позволява на всички змии да оцелеят. Не забравяйте да вземете под внимание това! През 2025 г. може да възникнат ситуации, които ще изискват да се адаптирате към новите условия. Например, неочаквано преместване в друг град или дори държава. А за 3-те зодии, разгледани в галерията ни, подобен сценарий е най-вероятен: