Да се откроиш, да покажеш себе си, да блеснеш... Днес всички ние искаме собственият ни стил да бъде отражение на самите нас и на нашата индивидуалност. И макар да е лесно да се каже, изпълнението на тази задача понякога се оказва доста трудно.

Истината е, че стилът ни трябва да бъде отражение на характера и на начина ни на живот и няма по-лесен начин да заявим себе си от правилно подбраните аксесоари. И тъй като няма нищо по-хубаво от красивите бижута, днес ще поговорим за тенденциите за сезон есен/зима 2019. 

Какво предстои в света на бижутата

Задаващите се хладни месеци ще бъдат обгърнати в цветове, нежност и идентичност. През есента и зимата на 2019-та ни очакват бижута, които няма как да останат незабелязани. 

През предстоящия сезон ще можем да си подарим много изненади под формата на интересни комбинации между цветове. И тук не става дума само за камъните, но и за самите метали. Идеалното съчетание между сребро и розово злато или пък между жълто и розово злато отново ще открадне сърцата ни, предлагайки ни разнообразни форми и красиви комбинации. 

Thomas Sabo ни доказват, че красотата и силата при бижутата вървят ръка за ръка. Новата им колекция е резултат от съвместната работа на бранда със световноизвестната певица Рита Ора. 

"Магията на бижутата, магията да бъдеш жена"

Всеки човек има нужда от малко блясък всеки ден. Колекцията от пръстени, колиета, гривни и обеци предлага ежедневни, вечерни и уникални комбинации. Самата Рита Ора казва:

"Носенето на бижута крие тайната да променя визията ти - чрез блясъка и сиянието им. Моята цел с тази колекция е да вдъхна увереност на жените и да ги предизвикам да създадат свой собствен почерк във визията си.”

През предстоящите есенни и зимни дни можем да си доставим удоволствие и да внесем цвят и красота в ежедневието, благодарение на новите предложения от бижутата на Thomas Sabo. Новата колекция ще бъде налична от 05.09.2019. Защото всички ние заслужаваме да блестим!

А какви са тенденциите при бижутата за предстоящия сезон и какви са предложенията на Thomas Sabo можете да разгледате в нашата галерия.