Този сезон всички нюанси на розово, лилаво, зелено, синьо и жълто са буквално навсякъде - от модния подиум, през грима, та чак до маникюра. Красивите нокти обаче, не е задължително да бъдат в ярки цветове, за да бъдете забелязани - естественото винаги е на мода! Ако сте любители на минимализма, то следващите предложения са точно като за вас.

Най-популярният вариант е да покриете ноктите си с полупрозрачен лак, който ще направи ръцете ви да изглеждат добре поддържани, а ноктите със здрав вид. Не се колебайте да експериментирате с различни нюанси, близки до този на естествената ви плочка. Ако все пак искате нещо по-ярко, опитайте да добавите блясък, но отново във възможно най-встествените нюанси. Друго стилно решение е да се доверите на геометричните шарки от тънки бели или по-ярки линии. Те могат да покрият целия нокът или само част от него. Тя може да покрие както целия нокът, така и част от него. 

Единственото, което е от значение, е да не ограничавате въображението си - естественият маникюр също може да изглежда стилно и оригинално.