Есента - сезонът, който всеки ден ни кара да затаим дъх и да се възхитим на красотата на природата. Това е и периодът от годината, който ни предизвиква да бъдем по-креативни и различни. А има ли по-лесен и приятен начин да заявим себе си от избора на красиви аксесоари?

Студените месеци от годината са идеалното време, когато можем да експериментираме с различни стилове, да бъдем по-дръзки и да изберем аксесоарът, който ни отличава от всички останали.

Да бъдеш различен от всички останали

Понякога не е лесно да изпъкнеш и да направиш добро първо впечатление, без да се налага да кажеш дори дума. Всеки един от нас е бил в ситуация, в която му се е искало изборът на тоалет да бъде достатъчно ясно послание към околните. Истината е, че това желание може да се осъществи наистина лесно и то с помощта на правилните слънчеви очила. 

Точно така, слънчевите очила са задължителен аксесоар дори през студените месеци от годината. Напълно погрешно е схващането, че те са ни необходими само през лятото. Вредните UV лъчи ни заобикалят през цялата година, което означава, че трябва да бъдем винаги подготвени и добре защитени от тях. 

Красотата идва от самите нас

Самоувереност, вяра в самите нас и положителна нагласа - това е тайната за успех, която никога не бива да забравяме. А когато изглеждаме точно по начина, по който винаги сме мечтали, няма как да не постигнем всички набелязани цели.

Какво означава да бъдеш различен? Лесно е - собствените ни желания и стремежи ни определят като индивиди. Но наша задача е да изглеждаме по начин, който "говори" без думи за нас и характера ни. Това е постижимо с помощта на правилните слънчеви очила, които "говорят" вместо нас.

Слънчевите очила - "казват" повече от хиляди думи

И този сезон Carrera ни изненадват приятно с нестандартни и висококачествени модели слънчеви очила. Всяка от нас може да се преобрази за секунди, благодарение на модерните медни и златисти нюанси.

А защо да не заложим на вечната класика - черни слънчеви очила в класически стил? Разбира се, можем да бъдем нестандартни и да заложим на спортните модели Carrera, които се отличават с големи размери и интересни форми.

Изненадите от Carrera включват любимите ни авиаторски очила, но със заоблена рамка и отличаваща се рамка.

Моделите са изработени от иновативната пластмаса оптил, която тежи 20% по-малко от други материали и превръща носенето на очила в истинско удоволствие.

Безспорен е фактът, че слънчевите очила впечатляват. Но ефектът от тях е още по-голям, когато са изработени и от висококачествени материали. Точно такива са моделите на Carrera. Те съчетават в себе си стил, класа, иновации и здравина.