Мадона е истинска поп икона и модна вдъхновение на повече от едно поколение и никога не се страхува да прекрачи всички наложени граници със своето изкуство, стил и публична персона.

По време на кариерата си, която продължава и до днес, поп звездата продава над 350 млн. диска в света - световен рекорд, който я превръща в безпрецедентната Кралица на поп музиката.

В личния си живот изпълнителката също не намира лесно покой. Днес тя е майка на 6 деца -  две от които са биологични, а четири - осиновени.

От мимолетната ѝ връзка с Карлос Леон, който е неин личен треньор през 90-те, се ражда дъщеря ѝ Лурдес Мария Леон, която днес вече е на 25 години.

Две години по-късно, през 1998-ма музикантът Стинг я запознава с британския режисьор Гай Ричи. Двамата се женят и през 2000-та година се ражда синът им Роко.

Няколко години по-късно кралицата на попа претърпява личностна промяна и се превръща и дарява над 10 милиона долара в помощ на деца от Малави, изгубили семействата си заради СПИН и осиновява две деца от източноафриканската страна - момче на име Дейвид Банда и момиче, наречено Мърси Джеймс, които днес са на 16 години.

Мадона се развежда с Гай Ричи и в продължение на три години има връзка с доста по-млад от нея френски балетист. През 2016-та тя осиновява и близначките Стела и Естер, които през септември ще навършат 10 години, с което децата ѝ стават шест - точно, колкото майка ѝ Луиз Фортин е имала.

След раздялата с 27-годишното си гадже Аламалик Уилямс по-рано тази година, днес Мадона, която навърши 64 години през август, официално няма мъж до себе си, но изглежда по-щастлива и млада от всякога!

Що се отнася до семейството и отглеждането на децата си, обаче, изглежда, че звездата далеч не е толкова либерална, колкото може би смятате.

Кралицата на попа е авторитарна майка, която налага строги правила у дома, които сме сигурни, че ще ви изненадат, но може и да ви послужат за вдъхновение, което да използвате, когато прилагате собствените си родителски техники.

Повече за необичайния и неочакван родителски стил на Мадона вижте в галерията.