Ако ти също си мечтаеш за семпла, но романтична церемония, вместо за пищна и разточителна сватба, то подготви се за малко вдъхновение.

Кейти и Мат са били гости на много бляскави сватби и много добре знаели, че те не са в техен стил, затова, когато дошъл техният ред, те се спрели на възможно най-семплия вариант – сватба без гости! Само те, свещеникът и един фотограф, който да запечата момента.

Кейти и Мат са последвали една гореща тенденция в момента – сватба в стил „поп-ъп“, което в буквален превод означава „просто да се появиш“ на сватбата си. Без грандиозни приготовления и без огромни разходи. Много такива сватби изобщо не включват гости, други са в много тесен кръг. Те са подходящи за двойки, които нямат достатъчно средства или предпочитат да похарчат парите си за друго.

„Пищните сватби не са за всеки. Много от двойките, с които работя, биха предпочели да похарчат парите за медения си месец, отколкото за церемония, която дори не се прави заради тях самите. Моите поп-ъп сватби са винаги съсредоточени върху двойката и тяхната любов. Тези сватби са очарователни и трогателни“, разказва една организаторка на такива събития.

Това е и причината Кейти и Мат да изберат такава сватба без претенции – само двамата по залез слънце. Двамата останали на мястото, докато изгрели звездите на небето, и техният семпъл, но скъпоценен ден не би могъл да е по-идеален.

Виж някои от техните снимки в нашата галерия.

А ти би ли направила сватба без гости?