Не бихте погледнали със същите очи на обикновените червило, коректор или сенки за очи по същия начин, след като се запознаете с труда на гуруто в гримьорството - 27-годишната Ники Хил. Тя е несравним талант в света на грима и създава невероятни творения, които споделя с хиляди хора по света онлайн. Но Ники не създава традиционен грим - напротив, тя стига далеч отвъд границите на общоприетото и винаги е различна - днес може да я видите преобразена като актрисата Анджелина Джоли или певицата Адел, но утре ... утре тя ще е приказен герой от анимация или ще е измислила някоя собствена художествена визия, с която ще ви смае.

Ники Хил е забележителна млада дама, която споделя, че гримът за нея е удоволствие и терапия - носи ѝ спокойствие и я зарежда, а също дава зелена светлина на въображението ѝ да излезе наяве и да си поиграе. Всеки грим, който тя създава, я превъплъщава в различен приказен и мистичен образ, който е вдъхновен от някой нейн сън или от нещо, което е видяла, докато си ходи по улицата дори.

В момента, акаунта на Ники в Инстаграм има 12.5К последователи и малката ѝ империя расте всеки ден. Може да разгледате нейните творби тук, както и в профила ѝ в Instagram.