И тази седмица зрителите на най-роматичното реалити предаване в българския ефир "Ергенът" ще станат свидетели на вълнуващи обрати в имението.

На първо място това е завръщането на отпадналата миналата седмица шампионка по карате Айлин, която ще бъде готова на всичко, за да си върне сърцето на Евгени. Напълно естествено, част от дамите ще се почувстват засегнати от евентуалната възможност моделката да получи втори шанс и открито ще заявят, че това е честно и уважително спрямо другите. 

Зрителите ще станат свидетели и на зараждаща се "коалиция" между две от най-изявените съпернички за сърцето на ергена, както и на невиждана до този момент изпепеляваща страст между пианиста и една от претендентките, която до този момент не се е изявявала като финалистка. 

В първият от двата епизода, този в сряда, Евгени ще покани на специална групова среща шест от дамите, които заедно с него буквално ще захвърлят дрехи и задръжки на горещ плажен коктейл, предават от bTV. Смелостта на едно от най-балансираните момичета за пръв път да флиртува открито с музиканта и постоянно да търси близост с него ще се разчете като дързък ход дори и от най-близките ѝ приятелки в имението – дотолкова, че самите те да искат да я „удавят“ в басейна. Евгени ще влезе в ролята на плажен йога инструктор, а това ще разгорещи дамите до краен предел. Междувременно, в имението двете претендентки, чиито имена не присъстват в поканата за груповата среща, ще използват времето, за да обсъдят възможна "унищожителна коалиция", макар до този момент да са се откроявали като две от най-изявените съпернички за сърцето на „ергена“.

По време на вечерния коктейл Елена ще използва усамотението си с Евгени, за да го попита директно дали извън емоционалното привличане помежду им, я намира за сексапилна и я харесва като жена. А за финал ще видим  неудържимия страстен порив на музиканта към една от дамите, към която този път той ще подходи не с думи, а с действия.