Mомичета, влюбена съм! И не, не е нито в нов мъж, нито в диамантите, за които всички казват, че са най-добрите приятелки на една дама! Влюбена съм в обувки! В чисто новите си Reebok Classic! Сигурна съм, че веднага щом ги видите, ще ме разберете!

Няма жена, на която още с първите слънчеви дни от пролетта, да не й се прииска да захвърли дебелите дрехи и да си купи нови, готини роклички, блузки и, разбира се... обувки! Същото се случи и с мен, с единствената разлика, че мразя досадното обикаляне по магазините и неприятното предчувствие, което ме обзема всеки път, че няма да открия това, което искам... Именно заради това, реших да потърся малко повече информация в бологовете, които следя и останах доста изненадана, установявайки, че доста от момичетата (Денина, РенетаМирела, Полина и Зори) представят голяма част от моделите на Reebok Classic (може да разгледате снимките им в галерията ни горе)! Страхотно е, че всяка от нас може да притежава някое от тези несравними бижута, благодарение на двата официални магазина на Reebok в Сердика Център, София и в Гранд мол Варна в морската ни столица. 

Когато функционалността и формата се срещнат, се ражда това съвършенство!

Да носиш обувки, без да изпитваш какъвто и да е дискомфорт, е мечта на всяка дама, чието ежедневие е свързано с дълъг работен ден, тичане по срещи и продължително висене на крак. Именно това ме впечатли и ме накара да си кажа “Да, те са!” Признавам си, това са първите обувки, които са едновременно и красиви, и комфортни, и вписващи се перфектно във визиите, които една дама трябва да смени за целия ден! Тези абсолютни красоти са точно такива - придават изключителен характер на визията ми и блясък, заради който не ми се иска и за момент да ги сваля!