Май май красавицата от "Игри на волята" Теодора Мудева е напълно прежалила дългогодишната си изгора и годеник Румен Радев.

Миската сподели в своя Инстаграм профил няколко любопитни кадъра от последната си почивка с доста интригуващо послание към тях:

"Бях се изгубила тотално и дълго време душата ми се луташе, ако така мога да се изразя, не бих казала и че напълно е намерила покоя и баланса, но мисля, че поне е на прав път.
До сега не бях ходила на почивка с най- добрите ми приятели, хората, с които пораснах и израснах. Хората, които ми помогнаха да мина по- лесно през всяка буря, хората, които бяха мой стълб, когато се разпадах. Хората, които винаги са ме подкрепяли, поддържали, мотивирали, тези които постоянно ми напомнят, коя съм всъщност, всички те винаги намират начин да усмихнат душата ми, когато не и е до това.
Прекарах 3 незабравими дни, в които се смях много, ама адски много и с глас, нещо което почти бях забравила, че мога.
Като дете съм мечтала да имам приятели като вас!
Благодаря, че ви има
Обичам Ви!

И да питам само, кога заминаваме пак 🤭?"

Явно Теодора открива утеха в компанията на своите приятели, с които си прави своеобразна терапия. Там обаче забелязваме и участник от минал сезон на "Игри на волята" - модела Илиян Цветков.

А дали двамата са двойка... може би ще разберем скоро.