След оспорвана битка Румен Радев отпадна завинаги от "Игри на волята".

В подкаста след вчерашния епизод Румен сподели интересни факти от живота в племето, за Теодора и дори разкри, че се познават с Оряшкова от 10 години и са като семейство.

Неговата любима Теодора не пропусна възможността да сподели мнението си след битката и написа емоционални няколко реда в своя Инстаграм профил: "Моето силно момче! ❤️
Ти беше искрен, неподправен, не се страхуваше да показваш хубавите и лошите черти от характера си, не се прикриваше, не се срамуваше от емоциите си и ги показваше, защото истинските хора правят така! Не те беше страх да изразяваш мнението си, не се скри нито веднъж! Не си перфектен, но кой пък е!? И защо трябва да сме перфектни, за да бъдем харесвани и одобрявани, може би?!
Ти премина през “Ада” на тази игра, малцина ще го разберат и оценят. Мина през всички трудности и се справи с тях, излизаш от играта като достойно момче с принципи, вече мъж! Благодаря на @igri.na.voliata.bulgaria , че ни избраха да преживеем това, макар и за кратко заедно в играта, научихме много! Ще ми бъде трудно без теб, но ще се боря за двама ни! Обещавам!"