Най-ярките събития на лятото са запазени за края на месеца – Пълнолунието във Водолей на 18 август ще постави на място онези любовни въпроси, които може би сте си задавали през февруари. Именно тогава Венера, Плутон и Марс се свързват заедно, създавайки мощна вълна за трансформация на любовните отношения. Чрез любовни триъгълници и случайни романи, чрез нарастване на личната сексуалност и нужди от взаимоотношения - Вселената глобално ни принуждава да преразгледаме възгледа си за любовта.

Картите уверяват, че новата седмица ще бъде до голяма степен повлияна от мъжете - в центъра на оформлението е картата Мечка, която обещава контрол и насочване на ситуацията от страна на мъжкия пол. Пригответе се, че много ще се решат не чрез вашия натиск, а чрез това да позволите на някой друг да ръководи ситуацията.

Важно е да се отбележи, че оформлението започва с планинската карта и завършва с дървото - препятствията ще бъдат преодолени, нещо ще се развие. Решението е чрез взаимодействие и съгласие, дипломация и търсене на съвместни решения. Не огъвайте линията си, гледайте кой има властта и контрола над ситуацията - позволете си лукса само да реагирате, а не да принуждавате целия свят да се преклони пред вас.

За да разберете какво ви е подготвила седмицата, вижте изображението по-долу и обърнете внимание на картинката, която най-много привлича вниманието ви. След това вижте какво означава изборър ви в галерията: