Светлата седмица на Пълнолунието във Водолей ще внесе яснота в много от ситуациите, които се проточват от 7 февруари. Възможно е тогава да влезете в нов цикъл на някаква връзка и сега да вземете решение или да видите нещо, което трябва да знаете.
В центъра на оформлението за следващата седмица е картата Кутията на Пандора, която обещава началото на процес, който първоначално е бил скрит от вас. Можете да стигнете там, където сте били предназначени да отидете, но в крайна сметка това ще доведе до най-глобалните промени в живота.

Кутията на Пандора означава проблеми, но картата Кораб падна на тази карта, което означава по-нататъшен преход, преместване, промяна на обстановката. Понякога, за да влезем в нов цикъл, Вселената ни изправя пред важни уроци, които ще ни дадат мъдрост и ще ни научат как да се справяме с бушуващите води на океана. Направете този тест и разберете какви събития скоро ще дойдат в живота ви! Вижте изображението по-долу и обърнете внимание на картинката, която най-много привлича вниманието ви. След това вижте значението й в галерията.