В центъра на оформлението е картата Ковчег - пригответе се да кажете сбогом на нещо, което отдавна е загубило значението си за вас.
През следващата седмица ще видим едновременно два нови и важни транзита - Марс преминава в Близнаци, а Слънцето в Лъв. И двете планети са максимално активни, така че ще забележим прехода доста бързо, защото ще започнат големи трансформации в комуникацията и комуникациите.
Всичко това благодарение на тригона от Марс в Близнаци към Плутон във Водолей – очаквайте помощ от влиятелен мъж, той може да ви даде съвет или да ви помогне да реализирате бизнес идея. Между другото, картите Ленорман за тази седмица също предсказват участието на мъж и влиянието на някой човек с регалии или позиция. Ето защо, ако имате проблем, тогава се свържете с държавен служител, вашия шеф или потърсете връзки в правоприлагащите органи - те ще ви помогнат.
Освен това една от централните карти в оформлението беше картата Ковчег - завършването на процеса, но веднага след като се появи картата Вилица - ще имате избор! Бъдете сигурни, че ако една врата се затвори през седмицата, веднага ще се отворят две нови. За да се подготвите подобаващо, направете следния бърз тест. Затворете очи и направете няколко дълбоки дишания. След това погледнете изображението по-долу и изберете картата, която най-много привлича вниманието ви. Вижте нейното значение в галерията.