Предстоящата седмица ще се опитаме да разнищим с помощта на красива колода карти, изработени в стила на 19 век.

Седмицата ще ви принуди да вземете важни финансови решения, свързани със здравословни и работни въпроси. Предстоящата седмица ще бъде изключително важна за всички. Тя е подходящ период, през който да приключите въпрос или ситуация, с която сте се занимавали през последните две години. Тя може да е свързана с вашите финанси, спестявания или общото ви самочувствие.

Пригответе се, защото емоциите ви ще бъдат по-изострени от всякога. Ще възникне ситуация на конфликт или вътрешен спор, свързан с голяма сума пари или лични амбиции. В резултат на това ще приключите важен въпрос, свързан с някакъв вид капитал, заем или ипотека. Също така е възможно да направите важна стъпка към бъдещото си благополучие.

Основната карта за колективната енергия е Книгата. Това означава, че седмицата за всички ни е обвита в мистерия, и то голяма мистерия. Ще се случи нещо необичайно, което все още не можете дори да предположите, че би се случило. Освен това ще затворите една глава от живота си и ще започнете нова, така че бъдете готови за промяна.

ТЕСТ

А сега е моментът да изберете индивидуална карта за себе си. Помолете Вселената за съвет, съсредоточете се и изберете карта. Доверете се на интуицията си. Вижте в галерията какво означава изборът ви: