Започва най-важната седмица на пролетта, защото на 8 април ни очаква затъмнение в Овен, а на 10-11 април ще има съвпад на Меркурий и Слънцето, което обещава важен разговор. Бъдете сигурни, че предстоящите събития са от кармичен характер – нещо е било планирано от Вселената, така че сега можете да се почувствате като част от цяло представление, което се разиграва пред очите ви.

Това обаче не изключва възможността вие самите да повлияете на събитията, особено с вашите мисли и думи. Всичко е свързано с ретрограден Меркурий в Овен, който е в същия знак с планетата на любовта Венера и призовава да запомните, че вашето лично щастие и хармония винаги трябва да са на първо място.

Ако искате да извлечете максимума от тази седмица, опитайте се да запазите фокуса си върху себе си. Повечето планети са в знаците Риби и Овен, което означава, че вашето вътрешно състояние и външна привлекателност могат да направят чудеса!

За да ви помогнем да се подготвите подобаващо за следващите дни, направихме следния тест: Вижте изображението по-долу и обърнете внимание на картинката, която най-много привлича погледа ви. Доверете се на интуицията си. След като направите своя избор, вижте неговото значение в галерията: