Затегнете коланите, защото астрологичните събития, които ще се случат през есента ще разтърсят всеки един от нас, носейки много промени и изчистване на кармични връзки и договори. Предстоят ни три лунни затъмнения, които ще преобърнат живота ни в сферите на взаимоотношенията и финансите.

Цикълът на затъмненията започва на 29 септември, когато ще настъпи пълнолуние в овен. То е по оста Овен-Везни, която отговаря за любовните отношения. Две седмици по-късно, на 14 октомври, новолунието във везни ще съвпадне и с лунно затъмнение. Последното затъмнение ще се случи на 28 октомври на пълнолунието в телец, част от оста Телец-Скорпион, която отговаря за финансите и материалния комфорт.

През тези месеци всеки от нас може да очаква сериозни трансформации във взаимоотношенията си, разводи и поява на нова любов, повишения, промени в инвестициите и глобални банкови фалити. Това е период на приключване на остарели ситуации и връзки и възможност да започнем начисто, от нулата.

Разберете какво ви очаква тази есен, като изтеглите една таро карти. Помислете за идните месеци и вашите планове, а след това поемете дълбоко въздух и се доверете на Вселената…