Лейди Даяна изпита от първо лице какво е да бъдеш истински нещастен. Ето защо в днешния тест решихме да използваме някои от нейните цитати и да разберем каква може да е причината за вашето лично нещастие.

Принцесата на народа, както е известна Даяна, е истинска героиня на своята ера. Тя беше пример за милиони хора, а почитателите й и до ден днешен не спират да се възхищават на нейната чувствителност, женственост и независимост. Животът на принцесата не беше лек и за всеобща жалост, приключи твърде рано, само за един миг. А светът все още не знае тайната за гибелта на своята любимка.

„Всички щастливи семейства си приличат, а всяко нещастно семейство е нещастно по свой собствен начин“, това са първите думи от книгата на великия класик Лев Толстой „Анна Каренина“. Този цитат обаче не се отнася само за семейните отношения, а за всеки, защото наистина няма човек на тази земя, който да няма свои собствени проблеми и несгоди.

Вашата задача в днешния тест е да изберете цитата на Лейди Даяна, който да отговаря най-точно на вашия мироглед, а ние ще се опитаме да определим коя е причината за вашето лично нещастие.

Тест: Kакво ви пречи да бъдете щастливи?

Цитат №1: „Живея с чувства, не с разум, но това ми докарва немалко грижи“.

Цитат №2: "Най-голяма болест на днешния свят е, че хората страдат от голяма липса на любов."

Цитат №3: „Хората са свикнали да мислят, че мъжът е единственият начин да успеят да се реализират. Но за мен работата е по-добрият начин.“

Цитат №4: „Хората ме наричат Мерилин Монро на 80-те години и смятат, че това е голяма благословия.“

Цитат №5: "Мъжете лъжат по-малко от жените, освен когато говорят за чувствата си."

Цитат №6: „Казват, че е по-добре да си беден и щастлив, отколкото богат и нещастен, но какво ще кажете за компромис – умерено богат и просто без настроение?“

Резултатите може да разберете в нашата галерия.