Докато много хора се обръщат към вярата, молитвите или терапията за изцеление и дори за привличане на партньор, кристалите имат по-дълбоко значение от това, което виждате отвън.

Външният вид на много от тези скъпоценни камъни е доста красив, но метафизичните свойства на всеки камък имат уникално значение.

Наричани скъпоценни камъни, кристали или скали, всеки от тях притежава специфична енергия. Например, докато лабрадоритът означава интуиция и светлина, цитринът дава положителна енергия и оптимизъм.

Камъните също се свързват със специфични чакри в телата ни и могат да се използват в ежедневието или за медитации и ритуали. Камъните на коренната чакра включват черен турмалин или хематит, на камъните на сърдечната чакра отговарят нефрит или розов кварц. А камъните на коронната чакра "осигуряват достъп до по-високо състояние на съзнанието" и те са аметист, селенит и дори диамант.

Но можете също да бъдете привлечени от енергията на отделен камък и в зависимост от това кой изберете, това ще ви каже много за това кои сте. Точно това предлага този тест.

Отделете малко време, за да разгледате шестте камъка и без да се замисляте много, изберете любимия си.

В галерията ще разберете какво означава всеки камък за истинската ви същност и какво разкрива още той за вас.