Искате ли да разберете какво цените най-много в живота си? Има един личностен тест, който може да ви помогне да определите това.

Тестът за личността на дъждовната гора е най-новият начин да научите нещо за себе си. Този тип личностни тестове навлизат дълбоко в психиката ви, без да ви карат да се замисляте твърде много. Това ви позволява да действате импулсивно, като изборът ви е верен на това, което сте.

Тестът за личността на дъждовната гора е следният:

Пътувате, за да се върнете у дома, и сте се приближили до тропическа гора. По време на пътуването с вас са четири животни: крава, кон, лъв и маймуна. Докато продължавате по пътя, трябва да изберете определени животни, от които да се откажете, за да оцелеете. Едно оставяте, едно разменяте за храна, а друго трябва да спасите от останалите две.

Това означава, че в края на пътешествието ви през тропическата гора ви остава само едно животно. Кое животно ще ви остане: кравата, конят, лъвът или маймуната?

Ако се чудите какво цените най-много в живота, направете теста за личността на дъждовната гора и разберете. След като определите с кое животно сте останали, вижте в галерията какво означава това за личните ви ценности.