Първото впечатление, което оставяме в хората, които срещаме, безспорно е важно и сме сигурни, че сте чували това безброй много пъти - независимо дали от родителите, или учителите си, но същевременно не е нещо, за което мислите твърде много, особено ако не сте психолог, например.

Когато обаче сте на интервю за работа, например, или ви предстои първа среща с някого, когото намирате за особено привлекателен, е доста вероятно да правите всичко възможно, за да оставите добро впечатление. Обличате тоалета, в който се харесвате и е подходящ за случая, стремите се да сте усмихнати и да предложите здраво, но не твърде силно ръкостискане, надявайки се да се справите със задачата безупречно.

Това е така, защото е почти невъзможно да разберем какво наистина мислят хората за нас, когато ни срещнат за първи път, което, всъщност, е нещо хубаво.

Излишно е да губим безценното си време тук, на Земята, в опити да тълкуваме какво мислят другите хора за нас. Ако наистина искате да знаете какво първо забелязват хората, когато ви срещнат, то този тест е тъкмо за вас, защото е предназначен да разкрие точно това! А, според редица психолози, оптичните илюзии могат да разкрият много повече, отколкото предполагате!

Просто погледнете изображението в следващия слайд и обърнете внимание кое е първото нещо, което ще грабне окото ви. След това превъртете нататък, за да разберете какво ще ви разкрие този личностен тест за това, което първо виждат хората във вас в мига, в който ви срещнат.